Narkoitkan på bilden har inget med informationen i artiklen att göra. Foto: Arkivfoton

Misstänkta knarkförsäljare anhållna

Polisen hittade portionsförpackad narkotika i en bil som de kontrollerade. När polisen sedan gjorde en husrannsakan hemma hos en av männen upptäcktes mer marijuana men också kontanter.

Det var strax efter 17 igår som polisen bestämde sig för att kontrollera en bil på Industrivägen. I bilen satt två män i 20-årsåldern, som båda visade tecken på narkotikapåverkan. När polisen sedan gjorde en husrannasakan i bilen hittade de en mindre mängd portionsförpackad narkotika, båda marijuana och kokain, men också en mindre mängd kontanter och telefoner, så kallade säljlurar. Allt det togs i beslag.

Polisen genomförde också husrannsakan i de bådas hem. Hos passageraren hittade man ingenting, men hos föraren fann man en större mängd marijuana och kontanter som togs i beslag. Ett snabbtest visade också att föraren var påverkad av bland annat kokain. Han är nu misstänkt för narkotikabrott innehav i överlåtelsesyfte, men också drograttfylla och eget bruk.

Passagerarens snabbtest visade inte spår av narkotika, men han är däremot misstänkt för narkotikabrott innehav i överlåtelsesyfte. Båda männen anhölls.

Kajsa Lind

redaktion@molndalsposten.se

Relaterade artiklar
Fler artiklar