Jag vill ha människor på bilderna

Hur är din sommar? Regnig? Solig? Tråkig, eller alldeles underbar? Klart är i alla fall att allas somrar ser olika ut. En del verkar bada varenda dag medan andra, liksom jag, knappt har tagit ett dopp. Och när vissa surar över vädret säger andra att det har varit helt okej, eller till och med bra.

Så stor skillnad kan det väl inte vara mellan Mölndals kommundelar, så antagligen beror det på inställning, vilka veckor man varit ledig och hur mycket sol man anser är mycket sol. Om man ens gillar sol. Så, hur är din sommar?

Att många dras till naturen, och att det finns massor av vackra platser i kommunen, är det ingen tvekan om. Det är bara att titta på sommarbilderna i tidningen för att få se några glimtar av era utflykter och äventyr. Jag saknar dock något på många av bilderna – människor! Även om fjärilar, växter och insekter kan vara nog så snygga så vore det kul att se er också.

Missförstå mig inte – ni behöver inte ta några selfies i hängmattan – men jag vill veta vad ni hittar på. Kanske har ni fikat på ett fint berg. Eller stått och fiskat vid en av kommunens sjöar. Eller suttit inne och löst ett riktigt klurigt korsord. Ta bilder på det! Eller på era släktingar och vänner (om de är okej med att synas i Mölndals-Posten förstås).

Det sägs ju att en bild säger mer än tusen ord så passa på nu – ta en riktig bra sommarbild (gärna med människor på) och skicka in den till vår tävling. Förutom äran att publiceras i Mölndals–Posten kan man vinna ett fint pris.

Själv har jag inte fotat så mycket alls i sommar, men nu när jag går på semester blir det nog mer av det. Under tiden som jag är ute och (kanske) fotar, badar och löser korsord tar Lotta Nyvall över som redaktör. Nästa vecka är det hon som skriver här.

Ha en fortsatt trevlig sommar nu!

Elvira Linderot, reporter och tf chefredaktör