Här är veckans toppnyheter 8-14 augusti

Veckans nyheter har självklart dominerats av storbranden i Kållered och efterdyningarna av denna och men också av padeldöd och skenande matvarupriser. Här är ett urval av Mölndals-Postens mest lästa artiklar den senaste veckan.

ANNONS
LocationKungsbacka|
|

Fullt utvecklad brand i Kållered – stor insats

I över ett dygn har räddningstjänsten varit på plats vid Husvagnshusets lokaler i Kållered. Branden har orsakat enorma skador och stora störningar i biltrafiken.

Husvagnshusets ägare efter branden i Kållered: ”Det finns ingenting kvar”

NyheterBranden som ödelade Husvagnshuset och ett antal andra affärslokaler på Gamla riksvägen 150 har satt företagarnas värld i gungning. Rikard Peterson, som tillsammans med sin bror driver Husvagnshuset, är nedslagen.

– Det finns ingenting kvar. Vi måste börja om från början igen.

Allt fler handlar på extrapris – här är Mölndals billigaste mataffärer

NyheterPrischocken gällande mat har inte gått någon obemärkt förbi men i affärerna rullar konsumtionen på. Däremot har ett köpmönster blivit vanligare då allt fler slänger ett extra öga på reklambladen.

– Vi har dragit ner lite på kaffe. Man sätter inte på den där extra kannan, säger småbarnsmamman Josefin Jibing.

ANNONS

Banger exploderade – placerades vid bostad

Under natten till måndag exploderade en banger i anslutning till en bostad i östra Balltorp. Polisen misstänker brott och har inlett en förundersökning om allmänfarlig ödeläggelse, men det finns inga uppgifter om personskador.

Padeldöden i Lindome: Två anläggningar i konkurs – bara under sommaren

Lindome padel club och jätten Absolute padel club havererade under sommaren. Kvar som enda padelanläggning i Lindome finns några utomhusbanor på Annebergsvägen. Varför blev det så?

ANNONS