God utdelning i julhandeln

Lindome second hand

I samband med julhandeln kunde vi ånyo fördela pengar, 120 000 kronor, till organisationer som hjälper de som har det svårast. Fördelningen gick till Hjärnfonden, Barndiabetesfonden, Stadsmissionen i Göteborg, Räddningsmissionen i Göteborg samt Svenska kyrkans och Equmeniakyrkans internationella mission. Dessutom har vi bland annat genom våra lotterier alltid resurser avsatta för lokalt familjestöd i Lindome.

I second hand-butiken har vi återigen haft en intensiv och bra termin. Vi avslutade med en fin julfest i Kyrkans hus. Vi har blivit etablerade som en företeelse som skall finnas i Lindome. Man kan också kalla det för att ha rotat sig ordentligt. Något som har rotat sig ordentligt går inte med lätthet att dra upp.

Våra resultat är mångas förtjänst. Framförallt våra volontärer men också givare och kunder. Vi är väldigt glada och stolta över att vi nu sedan öppningen hösten 2014 har delat ut 827 000 kronor. En imponerande summa tycker vi själva. Tyvärr måste vi under vårterminen flytta till ny lokal. Vi flyttar cirka 50 meter till fastigheten bredvid, utmed Industrivägen. Det kräver extra volontärinsatser. Om du har den allra minsta fundering över att kunna hjälpa till så skall du veta att varje arbetsinsats är betydelsefull. Dessutom bjuds det på en härlig gemenskap och goda skratt och samtal. Tisdagen den 9 januari öppnar vi igen. Då har vi januarirea. Halva priset på allt i butiken. Verkligt fina fynd går att göra.

Alltid välkommen till Lindome second hand.

Jonas Johansson

Relaterade artiklar
Fler artiklar