Fortsatt förtroende för tränartrojkan i Jitex

Jitex ledarstab kommer fortsätta träna det lila laget i elitettan.

– Vi tycker att de jobbar bra ihop och fortsätter leda laget framåt, säger Göran Hall, senior- och junioransvarig i Jitex.

Jitex Mölndal visade ett segertörstande spel under förra säsongen. Efter vinsten i den andra kvalmatchen, där de spelade borta mot Dösjebro, tog de det efterlängtade klivet upp till elitettan.

– Det känns fantastiskt att vi gjorde detta alla tillsammans, sa tränare Kajsa Tornfalk till Mölndals-Posten efter matchen.

Nyligen blev det klart att laget kommer att fortsätta med Tobias Barin och Jenny Olsson i ledarstaben. Även Kajsa Tornfalk kommer fortsätta som huvudtränare för det lila laget. Under förra säsongen var det oftast den trion som coachade laget under träningar och matcher.

Jenny Olsson kommer precis som förra säsongen att fortsätta med fokuset på målvakterna, medan Barin och Tornfalk fortsätter med utespelarna.

– Vi tycker att de jobbar bra ihop och fortsätter leda laget framåt. De har bidragit till en väldigt positiv utveckling under året och vi hoppas och tror att de kommer fortsätta jobba bra tillsammans, säger Göran Hall.

Ett kliv upp till elitettan innebär såklart vissa förändringar. Enligt Göran Hall har det under hösten och vintern förts en diskussion med ett antal nya spelare.

–Vi har naturligtvis en stabil bas i truppen som vi har haft under året men sedan har vi haft några spelare som har provtränat med oss. Just nu för vi en diskussion med dessa inför den kommande säsongen.

Om det skrivs kontakt med dessa spelare visar sig senare under försäsongen.

Klara Viklund

sport@molndalsposten.se