Arkivfoto

Flera bostadsinbrott under helgen

Tre bostadsinbrott och ett försök till inbrott anmäldes under helgen från olika platser i Mölndal. Bland annat stal en tjuv smycken från en bostad i Lackarebäck.

Det första inbrottet anmäldes i lördags vid 11-tiden. En okänd gärningsperson hade då brutit sig in via en bakdörr i en bostad på Matildebergsgatan. Det var ingen som bodde i huset vid tillfället men det förvarades saker i huset och det är oklart vad tjuven fick med sig.

På kvällen samma dag upptäcktes ett inbrott på Björkvägen i Kållered. Där hade ett fönster brutits upp och hela huset var genomsökt. Polisen ska genomföra en brottsplatsundersökning och det är oklart vad som stulits.

På söndagen anmäldes ett inbrott på brevkortsgatan. När de boende kom hem efter en semester märkte de att altandörren brutits upp. Tjuven tog bland annat smycket, silverskedar, men också kontanter och ett pass.

Samma dag upptäckte boende att någon försökt att bryta sig in i en lägenhet på Mattias väg via altandörren. I det fallet hade tjuven dock inte lyckats med att ta sig in.

Kajsa Lind

redaktion@molndalsposten.se

Relaterade artiklar
Fler artiklar