Arkivfoto

Arg bilist knuffade färdtjänstförare

Färdtjänstföraren stannade för att släppa över en cyklist vid ett övergångsställe i en rondell. Bilisten bakom blev så arg att han knuffade föraren.

En man som körde för färdtjänsten i Mölndal stannade på fredagskvällen för att släppa över en cyklist i en rondell nära Jungfruplatsen i Toltorpsdalen. När han gjorde det blir den bakomvarande bilisten så irriterad att han började tuta och visa fingret. Mannen tog sig ur sin bil och gick fram till föraren och ryckte upp dörren och gapade och skrek på honom i färdtjänstbilen.

Föraren körde från platsen för att hämta en vårdtagare, då kom den arge bilisten efter och stannade framför färdtjänstbilen. Han gick ur sin bil, fortfarande aggressiv, och han visade åter fingret och svor och kallade föraren för diverse saker.

Han knuffade färdtjänstsföraren som föll i backen och gjorde sig illa i höft och armbåge.

Föraren tog sig upp på benen och sa till den ilskne mannen att han skulle polisanmäla honom. Då hoppade mannen in i sin bil och åkte från platsen.

Färdtjänstföraren hade dock fotograferat händelsen och polisen har både registreringsnummer och beskrivning av förare och bil.

Karina Hansson

redaktion@molndalsposten.se

Relaterade artiklar
Fler artiklar