Information om resor

Kållereds PRO Ordföranden Ingierd Norder öppnade mötet och hälsade alla välkomna.

Vår hembygdscirkel startade den 12:e mars. I vår hålls det 5 möten och som vanligt under ledning av Staffan Bjerrhede. Det planerade besöket den 18:e mars vid inspelning av Postkodmiljonären ställdes tyvärr in på grund av Coronaviruset. Studiebesök hos Dahls Bageri den 28:e april kl: 10.00. Samåkning sker i egen regi. Årets vårfest går av stapeln den 24:e april kl:18.00. Då serveras medelhavsbuffé som betalas ur egen kassa.

Den 18:e juli kl: 14.30 ser vi tillsammans på sommarteatern ”Mitt i planeten” på Tjolöholms slott. Anmälan till teaterbesöket senast 24:e april. Biljettkostnaden är 495 kr.

Shoppingresa till ”Göksäter” på Orust sker den 2:a april. Buss från Kållered kl: 9.20. Kostnad 280 kr, däri ingår kaffe och räksmörgås. Den hemliga resan är nu fullbokad.

Torsdagen den 14:e maj åker vi på vårresa med buss till Klädesholmen. Prisförhandling pågår.

Vi har öppet hus den 1:a april kl: 14.00 i vår lokal. Föredrag kommer hållas om Samhällsskydd, beredskap samt hjärt- och lungräddning. Datacirkeln startar till hösten.

Efter kaffe, smörgås och kaka hölls ett fängslande föredrag av Ninna Boberg från Sjöfartsmuseet om svenska emigranters öden och äventyr i USA. Ett mycket uppskattat inslag på mötet. Därefter var det lottdragning.

Nästa möte blir den 20:e april, då vi får besök av ”Seniorshopen” som visar vår- och sommarmode. Välkomna!

Lis-Lotte Lind