Arkivfoto

Här är de mest lästa insändarna 2017

En insändare i Mölndals-Posten är ett effektivt sätt att göra sin röst hörd i en lokal fråga. Här listar vi de fem som blev allra mest lästa under året som gick. Vill du skriva en egen insändare så kan du göra det här.

1) Malin Lindbergs beskrivning av hur det är att arbeta som socialsekreterare berörde många. ”Jag gråter, fast jag vet att jag inte får gråta, och jag blir arg”, skriver hon och uppmanar politikerna att tänka om.

2) En insändarskribent tycker att Lindome har gått från idyll till trafikinferno och undrar vem som skulle vilja göra något bra för orten.

3) Många ville läsa om förslaget att göra tandvården till en del av sjukvården. ”Idag är tandstatus en klar socioekonomisk klassmarkör”, enligt duon bakom insändaren.

4) Att scheman för anställda inom hemtjänsten görs centralt går ut över vårdtagarna menar personerna bakom denna insändare som beskriver situationen som ohållbar.

5) Rika Mölndal har råd med gatubelysning, tycker Bo Adolfsson och konstaterar att ”politik är att vilja och att välja”.

Sammanställning: Jacob Humlén

jacob.humlen@molndalsposten.se

Relaterade artiklar
Fler artiklar