Mölndals-Posten
Tisdag, 16 januari 2018
Uprize riktar sig till både stora och små företag. De erbjuder tjänster så som data- och affärssystem, modulutveckling, e-handelslösningar, layout och webbdesign.
Uprize riktar sig till både stora och små företag. De erbjuder tjänster så som data- och affärssystem, modulutveckling, e-handelslösningar, layout och webbdesign.

Närproducerad webbyrå

3wportal byter namn till Uprize och utökar med nya tjänster. Uprize vänder sig till kunder i Mölndal och satsar stort på en personlig service.
– Nya namnet är en ordlek och betyder ungefär att ”få fart uppåt”. Vi breddar nu vår kompetens och kan även erbjuda WordPress-sidor, säger Nicklas Vidén, IT-arkitekt och grundare av företaget.

Medan resten av branschen håller på att bli helt outsourcad, är det viktigt för Uprize att knyta nära kontakter med sina kunder och erbjuda en personlig service.
– Vi vill finnas nära våra kunder, att de ska känna förtroende för oss. Vi levererar så kallade närproducerade hemsidor, säger Nicklas Vidén.

Han startade företaget 2004 och har arbetat med e-handelsbutiker sedan starten. Nu är de totalt fem stycken som arbetar på kontoret på Göteborgsvägen i Mölndal.
– Vi är ett av Sveriges ledande företag som utvecklar och arbetar med webbplattformen DNN. Nu är vi också specialister på WordPress. Vi kommer att ha ett unikt erbjudande fram till sista november där vi levererar en hemsida som bygger på vår egen temabas för bara 5 000 kr. Samtidigt som man kan få tio konsulttimmar för halva priset.

Uprize riktar sig till både stora och små företag. De erbjuder tjänster så som data- och affärssystem, modulutveckling, e-handelslösningar, layout och webbdesign. Du kan också få support och utbildning.
– Det är väldigt viktigt att man syns på webben idag. En del företag saknar helt hemsida. En annan bit är att den bör vara mobilanpassad, då hälften av dem som surfar och söker på internet gör det i sin mobil idag. Allt detta kan vi hjälpa till med, men även att sökoptimera koden, så att hemsidan dyker upp på sökmotorer och i rätt sammanhang.

De lyckas förena modern teknik med de senaste trenderna inom webbdesign för att skapa den bästa upplevelsen för den som besöker hemsidan.
– Det är ett resultat som inte bara syns utan känns. Detta begrepp kallar vi trendnytta.

Bland kunderna finns bland andra Mölndals City Bil & Plåt, som de just nu håller på att utveckla en WordPress-sida för. Även Mölndals Energi har de haft ett samarbete med under en längre tid. De jobbar ständigt med att utvecklas och att kunna erbjuda bättre tjänster.
– Just nu letar vi nya lokaler och nya samarbetspartners. Vi skulle vilja vara en styrka på cirka tio personer som arbetar med webbutveckling, WordPress och DNN tillsammans med oss, avslutar Nicklas Vidén.

Relaterade artiklar
Fler artiklar